• Facebook - Black Circle
  • YouTube - Black Circle
  • SoundCloud - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle

© Tobias Plansoen 2019

Over mij

CV

2006

Conservatorium Den Haag en Utrecht (juni 2006 afgestudeerd)

Docenten: Wim Bronnenberg, Peter Nieuwerf, Eef Albers, Theo de Jong, Marc van Vugt en Marcel Karreman.

vanaf 2006

Gitarist bij Sela 

vanaf 2008-2018

Gitaardocent aan de Nieuwe Muziekschool Alphen (NMSA) (voorheen Streekmuziekschool Alphen aan den Rijn)

Bandcoach bij popschool Alphen aan den Rijn

vanaf 2013-2018

Gitarist bij Oden van Salomo

2006

Eigen lespraktijk.

 

Discografie

Sela 

  • Votum, 2007

  • Live in Utrecht, 2008

  • Gloria, 2009

  • Koninkrijk, 2010

  • Via Dolorosa, 2012

  • Live in Gouda, 2012 

  • Ik zal er zijn, 2013

  • In het licht, 2014

  • Live in Groningen, 2015

  • Vreugde van mijn hart, 2016​

  • God van leven, 2018

De Oden van Salomo                                                              

  • Oden van Salomo, 2013    

  • Oden can Salomo, Goed terecht, 2017                   

 

        bestellen

Solo 

  • Stralend Licht, 2011

  • Avondlicht, 2018

         bestellen